Haasbot

Haasbot: Handelen in cryptocurrency maar dan makkelijker

Zoals je wellicht al hebt gezien, is de koers van de verschillende cryptocurrency aan flinke koersschommelingen onderhevig. Het net te laat inkopen van een virtuele munt kan er al voor zorgen dat er geen winst meer wordt behaald op de investering. Daarnaast is het natuurlijk ook lastig om de koers van de verschillende munten de gehele dag in de gaten te houden.

HaasBot kopen

Steeds meer investeerders in cryptocurrency kiezen ervoor om bij het ‘traden’ gebruik te maken van software in de vorm van ‘bots’. Dergelijke bots geven op basis van vooraf ingestelde indicatoren aan of het verstandig is om de virtuele munt te verkopen, of dat het verstandig is om juist meer van een bepaalde munt aan te kopen. Een van de bekendere ‘bots’ op het gebied van cryptocurrency is de Haasbot.

Haasbot

Welke functies heeft Haasbot?
Op het moment dat u ervoor kiest om Haasbot aan te schaffen, krijgt u direct toegang tot drie verschillende modules. De modules van de Haasbot bestaan uit een ‘Trade Bot’, een ‘Arbitrage Bot en een ‘Order Bot’.  De verschillende tools zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken. Binnen de modules van Haasbot kun je zelf verschillende indicatoren instellen. Haas trade bot kijkt vervolgens 24 uur per dag of aan de indicatoren is voldaan en of het verstandig is om de virtuele munt aan te schaffen of te verkopen. Het is mogelijk om Haasbot automatisch virtuele minuten te laten kopen of verkopen op het moment dat er aan de ingestelde indicatoren is voldaan.

Wat is de prijs van Haas trade bot?
Natuurlijk hangt aan het gebruik van de Haasbot wel een prijskaartje. Haasbot biedt de pakketten ‘Beginner’, ‘Simple’ en ‘Advanced aan’. De prijs van het ‘Beginner’ pakket is 0.046 Bitcoins per 3 maand, waarbij er een maximum is van 2 Trade Bots. Voor het ‘Simple’ pakket is de prijs per 3 maanden 0.073 Bitcoins, waarbij een maximum van 3 Trade Bots geldt. Het ‘Advanced’ pakket van Haas crypto trade bot is verkrijgbaar voor 0.11 Bitcoins per drie maanden. Het ‘Advanced’ pakket is het uitgebreidste pakket en biedt een onbeperkt aantal Trade Bots kopen.

Investering in de Haas crypto trade bot eenvoudig terugverdienen
Hoewel de prijs van de Haas crypto bot op het eerste gezicht wellicht wat hoog lijkt, zorgt de software er wel voor dat jouw cryptocurrency investeringen een stuk veiliger worden uitgevoerd. In de praktijk verdient Haas crypto bot zich altijd terug op het moment dat je actief bezig bent met het investeren in cryptocurrency. Natuurlijk is het van belang om niet alleen te vertrouwen op software, maar zelf ook goed op de hoogte te blijven van de noodzakelijke informatie rondom jouw investering.